Ik werk als postdoctoraal onderzoeker bij het Radboudumc in Nijmegen. Ik ben geïnteresseerd in waarom sommige mensen ADHD (symptomen) ontwikkelen en andere niet. Hiervoor bestudeer ik het genetisch materiaal van duizenden individuen.

Ik werk als onderzoeker bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Hier onderzoek ik de lange termijn uitkomsten van ADHD. Mijn onderzoeksvraag is: “Hoe gaat het nu met volwassenen die als kind ADHD hadden?”

Ik ben 22 jaar en studeer momenteel aan de Universiteit Maastricht. Ik heb een bachelor in gezondheidswetenschappen, heb vorig jaar een Master in European Public Health gedaan en ben nu bezig met een tweede master in Health and Social Psychology. Naast mijn studie werk ik bij de huisartsen post als triagist en ben ik bezig met een onderzoek naar de faciliteiten die hoge scholen aanbieden voor studenten met ADHD en hoe goed deze wel of niet aansluiten aan hun behoeften.

Ik ben junior onderzoeker bij het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen en ouderen van PsyQ in Den Haag. Ik doe daar onderzoek naar het verband tussen ADHD en slaapproblemen, en ik kijk daarbij specifiek of ADHD klachten verminderd kunnen worden door slaapproblemen te behandelen.

Ik werk als onderzoeker bij het Radboudumc in Nijmegen. In mijn werk onderzoek ik hoe de darmen en de hersenen met elkaar communiceren bij mensen met ADHD, autisme, depressie of een angststoornis. Hierbij kijk ik specifiek naar de rol van de darmbacteriën.

Ik ben werkzaam als arts-onderzoeker op de afdeling ADHD bij volwassenen en ouderen van PsyQ in Den Haag. Als arts werk ik met volwassenen met ADHD die hulp nodig hebben. In mijn promotieonderzoek focus ik me vooral op ADHD bij vrouwen. Een onderwerp wat nog steeds veel te veel onderbelicht blijft!

Voor ADHDplaza werk ik als project ondersteuner. Ik heb veel dingen opgezet en geregeld om te zorgen dat de lessen van start kunnen. Daarnaast werk ik als onderzoeker en doe ik onderzoek naar positieve kanten van ADHD.